Spam koster i dag milliarder af kroner i tabt arbejdsfortjeneste verden over. Tænk over det. Hvor lang tid bruger du hver dag på at slette uønsket post? Vi prøver så vidt muligt at lave vores hjemmesider så spam sikre som muligt. I dag gennemsøger spam robotter hjemmesider og surfere for mail adresser og det er umuligt at sikre sig 100%.

Der findes en del software som man kan tage i brug, blandt andet kan nævnes Norton 360. Kontakt os for mere information angående software.

Et par gode råd angående spam kunne være. Lad være med at åbne mailen. Kommer du til at åbne den, så lad være med at sende den videre, selvom det virker som en sjov vittighed. Vedhæftede billeder i en e-mail kan blive brugt til at finde ud af om lige netop din mail er aktiv. Lad være med at trykke på linket hvor du kan afmelde din e-mail, det er næsten det samme som at fortælle spamerne at hoveddøren står åben. Slet den i stedet med det samme. Stammer spamen fra en dansk hjemmeside anbefales det dog at i prøver at afmelde den, lytter de ikke har vi en meget streng dansk lovgivning der nok skal få has på dem. Se links i bunden af siden.

Det sidste råd. NEJ! Du har ikke vundet i udenlandsk lotteri og NEJ! Du skal aldrig sende penge til nogen, med mindre du aktivt har bestilt en vare. Pas på!! Det kan ikke understreges nok.

Spam

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Spam eller spam-mail er en betegnelse for reklamer, man ikke selv har bedt om, som sendes via e-mail eller i nyhedsgrupper. Reklamerne har gerne til formål at lokke modtageren til at købe forskellige produkter via internettet. Spam-mail udsendes fra en afsender, der almindeligvis søger at skjule sin egentlige identitet ligesom han - med forskellige metoder - opsnapper e-mail-adresser fra intetanende, der surfer på internettet.

 

 

 

 

For personer, som udsender spam, kan det være en lukrativ forretning, hvilket formentligt er den primære årsag til, at de uønskede reklamer i høj grad fortsat udsendes. Det koster således kun få kroner, at udsende millioner af e-mails, og hvis bare én person for hver udsendt million reklamer køber produktet, kan forretningen så at sige løbe rundt.

Det er ulovligt at udsende Spam-mails, og der her været afviklet en række retssager på den baggrund.

Du har mulighed for at klage over sådanne reklamer til Forbrugerombudsmanden. Hvis din klage vedrører udenlandske e-mails kan du videresende reklamerne til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Hvis din klage vedrører danske e-mails kan du sende reklamerne videre til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Her er flere gode råd angående spam: Forbrug.dk